Drugsdealer op scooter aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 12-10-2019, 12.47 uur

Drugsdealer op scooter aangehouden in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een 29-jarige man uit Middelburg is vrijdagmiddag bij een controle aangehouden op verdenking van het handelen in drugs.

Agenten zagen de man rond 13.15 uur op een scooter rijden. Op de Vincent van Goghlaan hebben zij hem staande gehouden voor een controle. De scooterrijder bleek geen rijbewijs te hebben. In een tas die de man bij zich had vonden agenten een hoeveelheid drugs. Hierop is hij aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Later in de middag hebben agenten onder leiding van een rechter-commissaris de woning van de man doorzocht. Ook in de woning was een hoeveelheid drugs aanwezig. De man zit nog vast voor verder onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (12-10-2019 om 13:23)
Mooi werk! Weer zón lamzak te pakken. Hoop dat ze deze parel van de maatschappij flink plukken. 29 jaar en nog geen verstand. Zou hij die zooi ook aan z'n eigen kinderen verkopen vraag ik me dan gelijk af?