Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Explosie bij bedrijf Oostkade Sluiskil

Toegevoegd: 12-10-2019, 14.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Tijdens werkzaamheden aan een afvalwatertank op het terrein van Heros BV in Sluiskil heeft vanmiddag een explosie plaatsgevonden.


Het incident werd rond 13.15 uur gemeld bij het bedrijf aan de Oostkade. In een afzuiginstallatie had een explosie plaatsgevonden. Volgens de Veiligheidsregio is de situatie op dit moment stabiel. Er wordt samen met het bedrijf en de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer een plan gemaakt om de situatie gecontroleerd op te lossen.

De brandweer is met twee blusvoertuigen ter plaatse. Uit voorzorg is er een ambulance stand-by, maar er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Ook zijn er volgens een woordvoerder geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750