Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandje in woonzorgcomplex Breskens

Toegevoegd: 13-10-2019, 10.07 uur
In een magnetron was een klein brandje ontstaan.
In een magnetron was een klein brandje ontstaan.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De brandweer is zondagmorgen met spoed uitgerukt voor een brandmelding in een woonzorgcomplex in Breskens. Er raakte niemand gewond.


Rond 09.00 uur werd er een brand gemeld in een appartement in het pand aan de Westlandstraat. Het automatische brandmeldsysteem ging af en er werd rook gezien in een appartement. De brandweer schaalde op naar een middelbrand en ging ter plaatse met twee blusvoertuigen.

In een magnetron was een klein brandje ontstaan wat heeft geleid tot lichte rook in het betreffende appartement. De rook heeft zich niet in het gebouw verspreid. Uit voorzorg heeft de BHV het naastgelegen appartement ontruimd. De bewoner van het appartement heeft geen rook ingeademd en heeft geen gezondheidsklachten.

De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd waarna de bewoners weer terug konen naar hun appartement.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750