Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie pakt drugsdealer op in Goes

Toegevoegd: 13-10-2019, 11.13 uur
Politie pakt drugsdealer op in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In de Anthony Fokkerstraat in Goes is in de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.00 uur, een man aangehouden op verdenking van drugshandel.

De auto waar de man in reed was al vaker gesignaleerd bij verdachte transacties die mogelijk met drugshandel te maken hadden, dus agenten controleerden de auto en bestuurder in de Anthony Fokkerstraat. De man bleek een 27-jarige inwoner van Dordrecht. Hij verklaarde geen drugs bij zich te hebben.

Omdat agenten ook die avond hadden geconstateerd dat er mogelijk vanuit de auto was gedeald besloten zij de man aan zijn kleding te onderzoeken. Uit zijn kleding kwamen acht verpakkingen met harddrugs tevoorschijn.

De man is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij vandaag zal worden gehoord. Zijn auto, een geldbedrag van ruim 1200 euro en uiteraard de aanwezige harddrugs zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (13-10-2019 om 15:58)
TOP MAN