Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt getuigen mishandeling Rilland

Toegevoegd: 13-10-2019, 12.03 uur
Politie zoekt getuigen mishandeling Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in Rilland afgelopen woensdagmiddag. Hierbij raakte een man gewond.

De mishandeling vond tussen 13.00 en 13.30 uur plaats op De Veste. Het slachtoffer, een 49-jarige inwoner uit Rilland, heeft aangifte gedaan van de mishandeling. Hij liep hierbij verwondingen op aan zijn hoofd en voet. Hij verklaart dat er een oudere dame mogelijk iets gezien zou hebben.

De politie is dan ook specifiek op zoek naar een oudere dame die op De Veste liep. Ook andere getuigen die informatie hebben die mogelijk kan bijdragen aan het aanhouden van een verdachte zijn welkom om zich te melden bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750