Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Man overleden na fietsongeluk Middelburg

Toegevoegd: 14-10-2019, 11.37 uur
Het slachtoffer werd al snel met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.
Het slachtoffer werd al snel met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De man die donderdag zwaargewond raakte bij een botsing op het Molenwater in Middelburg is overleden. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


Het 82-jarige Middelburgse slachtoffer kwam rond 14.00 uur in botsing met een andere fietser. De gewonde werd al snel met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Er werd een traumahelikopter opgeroepen die langs de A58 bij Rilland assistentie heeft verleend.

De politie liet eerder al weten graag in contact te komen met eventuele getuigen. "We zoeken mensen die de man misschien voor de aanrijding al hebben zien rijden of mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (15-10-2019 om 07:45)
Zou er dan nu eindelijk eens iets gebeuren aan dat hele gebied? Het gaat daar elke dag zo vaak bijna fout/ net goed!. Ook door fietsers die over het voetgangersgebied rijden etc. Triest dat er eerst echt iets erg moet voorvallen...
Marina Govaert de Groene (14-10-2019 om 16:43)
Gecondoleerd, sterkte aan familie en bekenden. En de betrokkenen bij het ongeval. Diep triest. RIP meneer!!
marina (14-10-2019 om 13:52)
wat triest, mijn medeleven voor de nabestaanden
Moeder (14-10-2019 om 12:11)
Wat triest! Sterkte voor de nabestaanden en de hulpverleners. En de andere fietser, die er vermoedelijk ook niks aan kon doen...
Cookie-instellingen beheren