Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbrekers Hulst aangehouden bij Westdorpe

Toegevoegd: 15-10-2019, 09.44 uur - Update: 15-10-2019, 10.35 uur
Inbrekers Hulst aangehouden bij Westdorpe
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Bij Westdorpe zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee verdachten van een inbraak in Hulst aangehouden.

Een alerte beveiliger zag vannacht rond 03.20 uur drie personen bij een bedrijfsterrein aan de Hogeweg in Hulst. Een hek bleek te zijn vernield en er werd vermoed dat er goederen waren weggenomen. De verdachten gingen er vandoor in een witte Volkswagen Crafter. De beveiliger moest opzij springen om niet omver gereden te worden.

Agenten gingen ter plekke en ook werd uitgekeken naar de weggereden auto. Ook een diensthond werd ingezet. Bij de Graafjansdijk in Westdorpe werd het gezochte voertuig gesignaleerd. Er werd een stopteken gegeven en nadat de auto was gestopt, werden de twee inzittenden als verdachte aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man uit Papendrecht en een 38-jarige inwoner van Dordrecht.

In de laadbak van de auto bleken 29 gascilinders te zijn opgestapeld. Deze bleken te zijn weggenomen vanaf een pallet bij het bedrijf in Hulst. Er is aangifte gedaan van diefstal. De beveiliger doet aangifte van poging tot doodslag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (15-10-2019 om 16:22)
die cilinders wijzen in de richting van z.g. plof kraken ? Bumper: