Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scooter aangereden door auto in Middelburg

Toegevoegd: 15-10-2019, 14.28 uur
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Op een kruising in Middelburg is vanmiddag een scooterrijdster aangereden door de bestuurder van een personenauto.

Het ongeval vond rond 13.45 uur plaats ter hoogte van de Romp. De scooterbestuurster reed over het fietspad van de Torenweg. Een automobilist wilde afslaan vanaf de Torenweg de Romp in. De automobilist zag de scooter over het hoofd en kwam hiermee in botsing.

Na behandeling in de ambulance bleek het slachtoffer niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. Zowel de auto als de scooter liepen schade op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (15-10-2019 om 17:22)
En de bestuurder van de auto is meegenomen naar het politie bureau? Waar hij zijn rijbewijs persoonlijk door de shredder mocht duwen? Iedereen die op deze kruising (en die met de spinhuisweg) een aanrijding veroorzaakt MOET zich diep maar dan ook diep schamen, en zichzelf afvragen of hij / zij nog wel een aan auto zou moeten besturen.......
Moeder (15-10-2019 om 16:53)
Geen kruising dus,maar een T-splitsing. Ik rijd daar regelmatig met m’n fiets. Eng dat automobilisten daar regelmatig scooterrijders of fietsers over het hoofd zien. Iets beter -en langer- kijken misschien??