Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig. Steeds warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Woning Oostburg dicht vanwege drugsvondst

Toegevoegd: 15-10-2019, 21.29 uur
De drugsvondst in de woning augustus dit jaar.
De drugsvondst in de woning augustus dit jaar.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Een woning aan de Burgemeester Gratamastraat in Oostburg is sinds vorige week voor drie maanden gesloten vanwege een drugsvondst.

Volgens de gemeente Sluis werd in de woning een handelshoeveelheid van 0,6 gram harddrugs in de vorm van cocaïne en een handelshoeveelheid van 748 gram softdrugs in de vorm van hennep en hasj aangetroffen.

De sluiting, welke plaatsvindt op basis van het zogeheten Damoclesbeleid, is vorige week woensdag in werking getreden maar vandaag pas bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peace and love (16-10-2019 om 15:00)
take a chill pill, Wim. poe poe 750 gram buitenwiet, belachelijk !
Jac (16-10-2019 om 12:02)
Hou toch eens op met het verspillen van politie inzet op deze manier. Vrijgeven en belasting er op heffen, wat extra geld naar de inmiddels kapot bezuinigde verslavingszorg en goede voorlichting over cannabis. En als je dan echt zo nodig wat wilt verbieden, kijk dan naar alle cijfers, dan moet je alcohol verbieden. Ach, valt niet mee om een dogma te doorbreken.
jaja (16-10-2019 om 11:36)
nou nou wat een vangst.
wim (16-10-2019 om 07:45)
Wat lees je dat toch veel wat en waar die troep gekweekt word en gebruikt word,vele malen lees je deze gebeurtenissen dat het voorkomt gelukkig dat er toch veel gepakt worden,maar weinig lees je wat voor straf ze niet voor krijgen dat moest vel hoger zijn om het tegen te gaan.