Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in woning Ijzendijke

Toegevoegd: 15-10-2019, 22.54 uur
De brandweer in IJzendijke.
De brandweer in IJzendijke.
© Foto: Brandweer IJzendijke
Door: Tim Koster

IJZENDIJKE - In een woning aan de Nassaustraat in IJzendijke heeft dinsdagavond brand gewoed. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


De brand in de woning werd rond 18.25 uur ontdekt. De brandweer schaalde op naar middelbrand en rukte uit met twee blusvoertuigen en een hoogwerker. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een kleine brand. Door de warmte van een gloeilamp waren er in een opbergkast dekens gaan smeulen. Deze zijn vervolgens gaan branden. De brandweer heeft de dekens naar buiten gebracht en daar afgeblust.

Na het ventileren van de woning konden de brandweerlieden weer terug naar de kazerne. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750