Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scooter aangereden door auto Zoutelande

Toegevoegd: 16-10-2019, 09.39 uur
Het ongeval in Zoutelande.
Het ongeval in Zoutelande.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

ZOUTELANDE -  Bij een verkeersongeval op een kruispunt in Zoutelande is woensdagmorgen de bestuurder van een scooter gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 08.55 uur op de kruising Werendijkseweg (N288) - Werendijke. De bestuurder van een personenauto reed over de Werendijkseweg. Een bestuurder van een scooter reed over het (brom)fietspad langs de N288. Op de kruising kwamen de twee met elkaar in botsing.

Een ambulance en meerdere eenheden van de politie werden met spoed ter plaatse gestuurd. Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld. Hij is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750