Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Schietpartij Middelburg dinsdag in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 27-11-2006, 23.19 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - De Politie Zeeland vraagt dinsdagavond via het programma Opsporing Verzocht aandacht voor het schietincident op de Koepoortbrug in Middelburg.

In het opsporingsprogramma wordt de reconstructie getoond van een schietincident wat plaatsvond in de nacht van vrijdag 13- op zaterdag 14 oktober j.l. op de Koepoortbrug in Middelburg.

De politie is vooral op zoek naar vier jongens in de leeftijd van 15/16 jaar, die eerder die avond ruzie gemaakt hebben met het slachtoffer. Om hun betrokkenheid te kunnen uitsluiten, wil de politie in contact komen met deze jongens.

Verder wil de politie in contact komen met mensen die in die nacht iets bijzonders is opgevallen of iets belangrijks over de daders weten te vertellen.

Het programma Opsporing Verzocht wordt morgen uitgezonden op Ned. 1 en begint om 21.50 uur. Woensdag 29 november om 13.20 uur is de herhaling op Ned. 2.

Getuigen kunnen hun meldingen doorgeven naar de studio op de ‘Opsporingstiplijn’ 0800-6070 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren