Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij botsing N59 Kerkwerve

Toegevoegd: 17-10-2019, 00.47 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Bij een aanrijding op de Nieuwe Koolweg (N59) tussen Kerkwerve en Zierikzee is woensdagavond laat flink wat schade ontstaan.


Door onbekende oorzaak kwamen net voor 23.00 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Door de klap belandde één van de wagens in een ondiepe sloot. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar voor zover bekend bleven alle betrokkenen ongedeerd.

Bergingsbedrijf Ista kwam met twee voertuigen ter plekke om de zwaar beschadigde auto's te takelen. De N59 was af en toe even dicht vanwege de hulpverlening en de berging. De politie en Rijkswaterstaat leidden het verkeer langs de ongevalslocatie.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750