Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietsster en auto in botsing Terneuzen

Toegevoegd: 17-10-2019, 11.32 uur
De hulpdiensten op de Alvarezlaan.
De hulpdiensten op de Alvarezlaan.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Op de Alvarezlaan in Terneuzen heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde rond 16:45 uur. Een fietsster en de bestuurder van een personenauto kwamen met elkaar in aanrijding. Allebei de personen reden over de Alvarezlaan, komende vanuit de Bellamystraat, richting de Bachlaan. Ter hoogte van de voetgangersoversteekplaats wilde de automobilist de fietsster inhalen. De fietsster slaat op dat moment linksaf over het zebrapad en botst hierdoor tegen de flank van de auto.

Een toegesnelde ambulance heeft de fietsster nagekeken. Zij is ter plaatse aan haar verwondingen behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De personenauto en de fiets liepen lichte schade op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750