Weerbericht:
Vandaag zonnig, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vlissingse verkrachtingszaak uitgesteld

Toegevoegd: 17-10-2019, 22.09 uur
Vlissingse verkrachtingszaak uitgesteld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De 34-jarige Vlissinger S. T. zal nog even moeten wachten op wat officier van justitie voor hem in petto heeft. De zaak tegen T., die verdacht wordt van enkele zeer brute verkrachtingen en mishandelingen, diende donderdag in Middelburg en werd aangehouden tot mogelijk medio november. Dan formuleert de officier van justitie zijn eis en komen zijn advocaten aan de beurt.

Zeker zes vrouwen zouden op zeer brute wijze tijdens het daten zijn verkracht en mishandeld. De man kwam met zijn slachtoffers in contact via datingsites. Tijdens die dates hadden ze seks. Eerst 'normaal' en later steeds heftiger. Dominante en ruige seks, noemde T. het tijdens de behandeling van zijn zaak. Tijdens de seks werden enkele vrouwen ook geboeid, geslagen en op grove wijze soms meerdere keren verkracht. Een van zijn slachtoffers raakte daardoor inwendig ernstig blijvend gewond.

Volgens T. viel het allemaal wel mee, temeer daar ze ook na het seksuele geweld bleven terugkomen. Verder vond hij dat hij eigenlijk niets verkeerds had gedaan en dat alle vrouwen geen enkel bezwaar hadden gehad tegen de manier waarop de seks werd bedreven. Nadat een van de jonge vrouwen aangifte had gedaan, volgden er meer en kon T. eind januari worden aangehouden. Sindsdien zit hij in voorarrest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750