Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek mogelijk steekincident Vlissingen

Toegevoegd: 19-10-2019, 11.17 uur
Onderzoek mogelijk steekincident Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een mogelijk steekincident in de nacht van vrijdag op zaterdag in het centrum van Vlissingen. Twee mannen raakten gewond.


De mannen hebben zich korte tijd na het incident, dat vermoedelijk rond 03.40 uur plaatsvond, gemeld bij de huisartsenpost (HAP) aan de Koudekerkseweg in Vlissingen. "Wat zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk. De mannen weigeren vooralsnog mee te werken aan het onderzoek", zo legt de politie uit.

Volgens de politie weigert een 31-jarige Vlissinger te vertellen hoe hij gewond is geraakt. "Hij wilde geen aangifte doen en vertrok. De ander, een 23-jarige man (woonplaats onbekend), is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ook hij wilde niks vertellen", zo meldt de politie.

De politie doet nog aanvullend onderzoek. Mocht dit niks opleveren, dat sluit de politie haar onderzoek weer, zo legt een woordvoerder uit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750