Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bekeuringen bij controle centrum Middelburg

Toegevoegd: 20-10-2019, 12.05 uur
Bekeuringen bij controle centrum Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagmiddag in de binnenstad van Middelburg verschillende bekeuringen uitgedeeld voor uiteenlopende feiten.

Agenten hielden toezicht in het centrum van de stad en bekeurden op de Lange Delft zes fietsers en een bromfietse omdat dit een voetgangersgebied is. Op de Korte Geere kon een snorfietser die tussen de voetvangers door slalomde ook rekenen op een bekeuring.

Verder controleerden de dienders verschillende overlastlocaties en waarschuwden ze een ‘oude bekende’ geen bier te drinken op straat. Het winkelend publiek reageerde volgens de politie overwegend positief op de aanwezigheid van de agenten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (21-10-2019 om 18:58)
de mensen die hier negatief commentaar hebben moeten zich eerst eens realiseren dat de politie al jaren gekort en dus onderbezet is .dus schuif hen niet alle dingen in hun schoenen die blijven liggen .natuurlijk heeft iedereen andere prioriteiten ,maar wanneer je onderbezet ben kan je niet alles oplossen .dus moeten er keuzes gemaakt worden die niet door iedereen begrepen worden .maar wat wij als burgers wel kunnen veranderen is dat deze regering de oorzaak is van deze bezuinigingen.wat vroeger beheert werd door het rijk wordt nu voor de helft van het budget gedumpt bij de gemeenten .daarom overal de tekorten en aangekondigde stakingen .de politie doet wat ze kunnen ,zal niet altijd goed zijn maar niemand is perfect
Fam Kramer (20-10-2019 om 15:47)
Misschien kunnen ze beter letten op het schorem dat andermans fiets tijden het uitgaan loopt te jatten!!
Piet de Visser (20-10-2019 om 15:09)
@Jan B Als je niets anders te melden hebt , hou dan gewoon je mond. Veiligheid in de stad is een groot ding. Dit kan niet vaak genoeg plaats vinden.
Willy in t veld (20-10-2019 om 13:37)
Eindelijk wordt er eens goed opgetreden scheelt een stuk agressie
Jan B (20-10-2019 om 13:09)
Zolang ze tijd hebben voor dit soort acties is er geen tekort aan Agenten. Wel vermoed ik dat er nog wat onopgeloste diefstallen op de plank liggen. Tja die leveren geen geld op voor de schatkist.
Michelle (20-10-2019 om 12:34)
Dat mogen ze vaker doen!