Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gluurder (38) wijk Goes-Oost aangehouden

Toegevoegd: 20-10-2019, 12.10 uur
Gluurder (38) wijk Goes-Oost aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In de wijk Goes-Oost in Goes heeft iemand de laatste tijd regelmatig bij mensen naar binnen gegluurd. Zaterdag werd een verdachte aangehouden. Hij werd opgepakt op verdenking van stalking.


De politie ontving de afgelopen maanden diverse meldingen over een man die bij woningen naar binnen zou gluren. "Hij zou vooral in de avonduren actief zijn en daarbij ook op daken klimmen", zo vertelt de politie in een persbericht.

De politie stelde een onderzoek in en had dankzij buurtonderzoeken een signalement van de gluurder. Afgelopen woensdag wist een omstander de man op heterdaad te betrappen. De man wist echter te ontkomen. Het onderzoek kwam hierna echter wel in een stroomversnelling.

De politie kwam op het spoor van een 38-jarige inwoner van Goes. Hij is zaterdag buiten heterdaad aangehouden en werkt volgens de politie volledig mee aan het onderzoek. De man krijgt hulp aangeboden en is na verhoor in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Plien (20-10-2019 om 12:33)
Oh een gluurder, ken dat vooral van vroeger , ramentikkers ook , was altijd spannend , bleek vaak de buurman of zo te zijn .