Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Ongeval met letsel A58 Middelburg

Toegevoegd: 21-10-2019, 09.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval op de A58 bij Middelburg is maandagmorgen iemand gewond geraakt. Twee auto’s raakten beschadigd.


Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur op de linker rijstrook van de rijbaan richting Nieuw- en Sint Joosland. Twee personenauto’s stonden in de berm na een kop-/staartbotsing. De brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd maar de situatie bleek mee te vallen.

Er kwamen twee ambulanceteams ter plaatse. Eén persoon is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De linker rijstrook was enige tijd dicht maar tegen 09.00 uur waren beide voertuigen getakeld door Kuzee.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad binnenstad (22-10-2019 om 09:30)
@Joris, gewoon een kwestie van afstand houden, rekening houden met weersomstandigheden en het donker, elkaar de ruimte geven en niet gehaast naar je werk willen rijden. Maar ook zaken als onnodig links blijven rijden waardoor mensen gaan kleven (kleven nooit goed, maar onnodig links rijden wekt irritatie) zie ik dikwijls op dit traject. En voordat iedereen gaat vragen of ik erbij was; nee, ik was er niet bij. Maar 3 ongelukken op dit kleine stukje is niet meer zomaar toeval.
Joris (21-10-2019 om 17:45)
Rond half 8 drie auto's met deuken, waarvan een midden over de rijbaan, vlak voor het tankstation bij Nieuw- en Sint Joosland. Bij Lewedorp 2 auto's met schade weggetakeld op de A58 rond 7.40. De ochtendspits op het stukje Vlissingen-Goes levert dus in totaal 7 schadegevallen op.
Cookie-instellingen beheren