Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Motor en auto botsen op kruising Goes

Toegevoegd: 21-10-2019, 18.13 uur
Het ongeval in Goes.
Het ongeval in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - Op de kruising van de Nansenbaan met de Schuverweg in Goes zijn vanmiddag een automobilist en een motorrijder met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 17.15 uur. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen om de motorrijder te onderzoeken op letsel. Hij is ter plaatse behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De personenauto is weggetakeld door bergingsbedrijf De Moor. De motor is veilig weggezet op het naastgelegen industrieterrein. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (22-10-2019 om 06:30)
@camiel..nu maar hopen dat de gemeente jouw reactie ook leest..en actie onderneemt.want de huidige verkeerssituatie gaat een keer mensenlevens kosten.
Iemand (21-10-2019 om 22:12)
Het is daar wachten op ongelukken.. wat denkt de gemeente wel niet? Het is daar zo druk, er moet daar een rotonde of stoplichten komen.
camiel (21-10-2019 om 21:08)
Dat zal niet het laatste ongeluk zijn op de Nansenbaan. Bestelbusjes met grote haast vliegen daar vanuit de uitritten de Nansenbaan op. Kijken niet op of om naar fietsers. Vooral bij Cholesterol Alley is het zeer gevaarlijk. Fietsers moeten twee keer een drukke weg oversteken bij het Roompot kantoor. Velen rijden daarom maar tegen de rijrichting in om dat niet te hoeven doen. Dan afslaande vrachtwagens die je als fietser wel hebben gezien, maar toch even voorlangs kruisen. we gaan er nog meer van horen daar.