Gewonde bij ongeval Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-10-2019, 07.57 uur

De gewonde is per ambulance afgevoerd.
De gewonde is per ambulance afgevoerd.
1
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De hulpdiensten zijn vanmorgen met spoed uitgerukt voor een ongeluk in Oost-Souburg.

Rond 07.20 uur vond het voorval plaats op de Burgemeester Stemerdinglaan ter hoogte van de Lekstraat. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk, de hulpdiensten stond nabij de kruising ter hoogte van het zebrapad.

Een toegesnelde ambulance heeft ter plaatse iemand behandeld en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (22-10-2019 om 19:22)
@Sjaak, er is NIKS maar dan ook helemaal NIKS mis met dat kruispunt. Rechts heeft voorrang; SIMPEL. Zebrapad geeft voetgangers voorgang; SIMPEL. Fieters die recht doorgaan hebben voorrang op afslaand verkeer; SIMPEL. Wat wil jij dan in hemelsnaam dat er gebeurt op die kruising?? Een rotonde of stoplichten??? Wegmisbruikers moeten gewoon eens opletten en bezig zijn met het besturen van hun voertuig!!!
Sjaak (22-10-2019 om 15:54)
Dit is een vervelend en onoverzichtelijk kruispunt ik snap niet waarom dit zo is aangelegd, het is gewoon een kwestie van tijd ........