Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Bakwagen botst tegen stilstaande trailer

Toegevoegd: 23-10-2019, 08.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Een kleine vrachtwagen is vanmorgen op een parkeerplaats langs de A58 ter hoogte van Krabbendijke tegen een stilstaande trailer gebotst. Er ontstond een ravage.


Het ongeval vond rond 07.10 uur plaats ter hoogte van het BP tankstation aan de Vliete. Meerdere ambulances, de brandweer en een traumahelikopter werden met spoed opgeroepen. Ter plaatse bleek er een bakwagen tegen een stilstaande trailer te zijn gebotst. Er was een flinke ravage ontstaan en de brandweer heeft de inzittenden bevrijd. De betrokkenen zijn nagekeken in een ambulance, maar hoefden niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De opgeroepen traumahelikopter is ook niet meer ter plaatse geweest.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de bakwagen weg te slepen. De trailer waartegen hij aan is gebotst raakte beschadigd, maar kan zijn weg vervolgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren