Weerbericht:
Eerst plaatselijk (mot)regen, overdag droog en perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie vindt vermist meisje, twee verdachten aangehouden

Toegevoegd: 24-10-2019, 14.03 uur
Politie vindt vermist meisje, twee verdachten aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Een man en een vrouw zijn woensdag in Middelburg aangehouden door de politie. Het duo wordt verdacht van mensenhandel.

Agenten van de afdeling Vreemdelingenpolitie Identificatie en Mensenhandel (AIVM) zijn in actie gekomen toen zij informatie hadden gekregen dat een tienermeisje mogelijk voor een escortbedrijf werkzaam zou zijn. Het 17-jarige meisje, dat al enkele dagen als vermist gesignaleerd stond, kwam woensdagavond rond 22.00 uur samen met de twee verdachten aan bij een hotel in Middelburg. Politiemensen hielden de twee verdachten aan en ontfermden zich over het minderjarige slachtoffer.

De twee verdachten, een 32-jarige man uit Zierikzee en een 18-jarige vrouw uit Rotterdam, worden verdacht van mensenhandel. Het onderzoek naar de handel en wandel van de twee is nog in volle gang. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden vrijdag voorgeleid. Het minderjarige meisje is door de politie overgedragen aan Jeugdzorg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (25-10-2019 om 18:57)
@.iet mijn mening, ik ben vrij om mijn mening te geven, en ik denk echt dat er veel harder opgetreden moet worden.gelukkig wordt mijn mening door veel anderen gedeeld. Nederland is veel te soft van aanpak geworden.
niet mijn mening (25-10-2019 om 07:52)
Tipisch om zo een verdachtmaking al zo te moeten veroordelen. Dat vind ik dan weer misselijk makend.
Mijn mening (24-10-2019 om 18:14)
Het wordt met de dag gekker, hoe komen zulke idioten op zulke gedachten? Misselijk makende mensen welke van mij direct op de elektrische stoel mogen! Zulke lui zijn gewoon niet te helpen dus gelijk opruimen zou de goedkoopste oplossing zijn. Het zal je kind maar weer zijn, haar leven ligt nu in puin.