KNRM Breskens assisteert ambulancedienst

Toegevoegd: 24-10-2019, 14.55 uur

KNRM Breskens assisteert ambulancedienst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

BRESKENS - Reddingsboot Zeemanshoop uit Breskens heeft woensdag, op verzoek van de ambulancedienst, assistentie verleend bij een medische noodsituatie bij de jachthaven van Breskens.

De ambulance werd woensdagmorgen rond 10.30 uur opgeroepen voor een man die onwel was geworden op zijn jacht. Het ambulancepersoneel dat ter plaatse is gekomen had al snel in de gaten dat zij handen te kort zouden komen om de man van boord te krijgen. Hierop is besloten de assistentie van de reddingsboot Zeemanshoop in te schakelen.

De vrijwilligers van de KNRM hebben de patiënt aan boord genomen en bij een steiger overgedragen aan de ambulancedienst.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750