Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, soms met onweer. Morgen later regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verstandelijk beperkte Thoolse man mishandeld

Toegevoegd: 24-10-2019, 19.32 uur
Getuigen van de mishandeling kunnen zich melden via 0900-8844.
Getuigen van de mishandeling kunnen zich melden via 0900-8844.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant / Dumpert.nl
Door: Tim Koster

THOLEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling. Het slachtoffer is een verstandelijk beperkte man uit Tholen.

Op videowebsite Dumpert.nl is eergisteren een video geplaatst van de mishandeling. Hierop is te zien hoe het slachtoffer twee keer in zijn gezicht wordt geslagen. De politie komt graag in contact met getuigen van het incident.

Mensen die iets gezien hebben of weten wie de verdachte is kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (26-10-2019 om 10:41)
@Peter, ik kan nergens zien dat de meneer die slaat van zijn fiets word getrokken. Vind het echt belachelijk dat iemand deze persoon slaat. Toevallig kan ik het slachtoffer van een afstandje en zie deze meneer dat niet doen!! Zo uithalen is echt belachelijk, sowieso doe je dit niet en ten 2e al helemaal niet naar verstandelijk beperkte mensen! Ik heb geen woorden voor deze minne actie, zeker al van wat er geroepen word! Al word je geslagen door een beperkt persoon dan handel je met een gezond verstand en beschermen we dit soort mensen. En niet op deze manier. Nogmaals, ik vind het een belachelijke actie en hoop dat dit keihard word aangepakt. We moeten niet alles normaal vinden
Peter (25-10-2019 om 16:00)
Spreekt de bijbehorende video niet voor zich? Het "slachtoffer" heeft iemand van zijn fiets getrokken en is begonnen met slaan. Dat meneer hierop 2 keer wordt geslagen lijkt mij niet meer dan logisch. Als meneer dusdanig "verstandelijk beperkt" is dat hij willekeurige mensen van de fiets af kan trekken moet hij zich misschien niet in het vrije verkeer begeven. Uit het niets van je fiets geduwd en geslagen worden is niet niks.
Michelle (25-10-2019 om 11:03)
Wat lopen er toch een "helden" rond op deze aardbol!
Di (25-10-2019 om 07:42)
Verbaas me dat de begeleiding helemaal niks doet... Zou er echt wel tussen springen
EM (24-10-2019 om 20:09)
Je blijft je verbazen toch weer, zeer laf!