Man slaat met schep bij ruzie Vlissingen

Toegevoegd: 26-10-2019, 13.47 uur

Man slaat met schep bij ruzie Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Rond 02.45 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag kwamen agenten ter plaatse op de Kalkoensprenk in Vlissingen. Daar zou even tevoren een vechtpartij hebben plaatsgevonden tussen twee mannen.

Een van de mannen, een 21-jarige Souburger, zou zijn aangevallen door de ander. Hij verklaarde onder andere met een schep te zijn geslagen en raakte hierdoor licht gewond. Omdat er verschillende getuigen van het gebeuren waren geweest konden de agenten getuigenverklaringen en een aangifte opnemen en is het onderzoek gestart.

De verdachte, een 30-jarige Vlissinger, was er inmiddels vandoor, maar heeft zich later in de nacht gemeld op het politiebureau. Hij is aangehouden en naar een politiecellencomplex overgebracht. Daar zit hij nog vast en wordt hij gehoord. De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding en toedracht van de vechtpartij en mishandeling.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750