Slachtoffer raakt tanden kwijt na mishandeling

Toegevoegd: 26-10-2019, 13.50 uur

Slachtoffer raakt tanden kwijt na mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 38-jarige man uit het Twentse Overdinkel heeft vannacht omstreeks 02.00 uur in Terneuzen aangifte gedaan van mishandeling. De man verklaarde dat hij in de Nieuwstraat per ongeluk tegen iemand aanliep en dat een andere persoon hem daarna mishandelde. Het slachtoffer mist een paar tanden als gevolg van de mishandeling.

Hij sprak hierop surveillerende politieagenten aan en die zijn op zoek gegaan naar de verdachte. Van  camerabeelden werd de verdachte herkend en is hij even later in een café aan de Nieuwstraat in Terneuzen aangehouden.

De verdachte, een 23-jarige inwoner van Terneuzen, is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij verder over de zaak werd gehoord. Na het afleggen van een verklaring is de verdachte vanmiddag weer in vrijheid gesteld. Er zal proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt.

 

 Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (27-10-2019 om 09:46)
Tja overal lopen van zulke figuren rond met een kort lontje, niet alleen in Terneuzen hoor...
crimitown terneuzen (27-10-2019 om 09:26)
Terneuzen, ook gewoon verloren...
bram (27-10-2019 om 00:32)
wat is dat toch dat je dit soort gestoorde figuren met die korte lontjes, altijd tegenkomt in Terneuzen. Of zou dat komen dat je na verhoor gewoon weer wordt vrijgelaten? 'k Weet het niet hoor maar ben wel blij dat ik uit een andere woonplaats kom. Sterkte met het slachtoffer trouwens. Dapper dat je aangifte hebt gedaan, maar......ga nooit meer naar Terneuzen, want die rot gasten hebben een enorm geheugen en heel weinig verstand. Die zijn zelfs zo stom dat ze je voor de tweede keer weer aanpakken.