Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt melding schietincident

Toegevoegd: 27-10-2019, 02.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagavond en nacht onderzoek gedaan in Terneuzen na een melding van een schietincident.


Rond 22.45 uur meldde een 30-jarige man waarvan de woonplaats niet bekend is dat er vermoedelijk op zijn auto was geschoten op de Meester F.J. Haarmanweg. De man was doorgereden en had zijn auto op het Rozenpark in Terneuzen geparkeerd.

Een politiemacht spoedde zich richting het Rozenpark en de omgeving werd direct afgezet. Ook de Meester F.J. Haarmanweg werd door de agenten afgezet voor het verkeer. Agenten zijn direct een onderzoek gestart bij de auto. Ook de technische recherche kwam ter plekke. Een zijruit van de auto was kapot, maar verder was er geen zichtbare schade aan het voertuig.

Een woordvoerster van de politie laat weten dat er op dit moment nog geen aanwijzingen zijn dat er daadwerkelijk is geschoten. De zaak is nog in onderzoek en de auto is in beslag genomen en weggesleept om verder onderzoek aan te doen.

De 30-jarige man is meegegaan naar het politiebureau voor het doen van aangifte. Uit onderzoek bleek dat hij nog een celstraf had openstaan. De man is aangehouden en overgebracht naar een huis van bewaring.

In de woning, aan het Rozenpark, waar de man verbleef zijn door de politie materialen gevonden die gebruikt worden bij hennepkwekerijen. Ook werd 78 gram gedroogde henneptoppen aangetroffen. Deze goederen zijn meegenomen en vernietigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlieg (28-10-2019 om 15:58)
Deze types die leren het nooit af. Creƫren alleen maar vijanden, weten waarschijnlijk niet eens van welke hoek dit komt. De bekendste wankstertjes van terneuzen. Echt triest deze mensen.
Mabel (28-10-2019 om 08:36)
Wat een pancake...