Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto botst tegen lantaarnpaal door glad wegdek

Toegevoegd: 27-10-2019, 10.49 uur
Auto botst tegen lantaarnpaal door glad wegdek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Een 52-jarige automobilist uit Colijnsplaat is vanmorgen vroeg tegen een lantaarnpaal gereden bij Arnemuiden.

Het eenzijdige ongeval vond rond 05.45 uur plaats op de Veerseweg. Ter plaatse was het wegdek spekglad door een grote hoeveelheid slik die op de weg lag. De bestuurder reed al heel zacht, maar raakte toch uit de bocht en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Voor zover bekend kwam de man met de schrik vrij. Zijn auto moest worden weggetakeld. De wegbeheerder is in kennis gesteld om ervoor te zorgen dat de weg wordt schoongemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (27-10-2019 om 15:58)
Het was inderdaad heel erg op die weg. Zelfs vanochtend kon je nog glibberen en glijen daar. Zelfs op de fiets. En dat was niet de enige plek op Walcheren. Heb veel sympathie voor de stakende boeren, maar die modder overal maar laten liggen tot het te gevaarlijk wordt. Nee, dat wil er niet in.