Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Frontale botsing op Postweg bij Tholen

Toegevoegd: 28-10-2019, 08.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Op de Postweg in Tholen zijn vanmorgen twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeluk vond rond 07.00 uur plaats ter hoogte van de Stenenkruisweg. Na de melding werden er meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Ook de brandweer van Tholen en Sint-Annaland kwamen met spoed ter plaatse. De traumahelikopter landde in de buurt van de ongevalslocatie. Hoeveel personen er gewond zijn geraakt en de ernst van het letsel is nog niet bekend.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.Hiervoor is de Postweg vanaf de Reimerswaalseweg richting Tholen, in beide richtingen, volledig afgesloten geweest. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om allebei de voertuigen weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750