Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon in sloot Laurens Stommesweg Middelburg

Toegevoegd: 28-10-2019, 15.50 uur - Update: 19-04-2024, 20.24 uur
De scootmobiel is in de buurt gestald.
De scootmobiel is in de buurt gestald.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Laurens Stommesweg in Middelburg is maandagmiddag iemand in een sloot terecht gekomen en daarbij gewond geraakt.


Ter plekke kwam een oudere vrouw met haar scootmobiel via de berm in een sloot. Waardoor dat gebeurde, is niet bekend. Het eenzijdige ongeluk gebeurde net voor 15.00 uur, vlakbij de Michaëlsdreef.

Na de melding werden zowel de politie, de brandweer als de ambulancedienst met spoed opgeroepen om hulp te verlenen. Een omstander schoot ook te hulp.

De vrouw is op een ladder geholpen en vervolgens met hulp op de kant gekomen. Ze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De scootmobiel is in de buurt gestald.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (29-10-2019 om 06:39)
Deze scootmobiels zijn levensgevaarlijk. Ze zijn alleen redelijk op rechte wegen/paden.Niet op buiten wegen.met slechte kanten. Dit type en meerdere zijn te smal op de wielen. Ze vallen veel te snel om.Beter zou zijn om de wielen schuin te monteren. Oudere personen zitten stijf rechtop en schommelen gewoon heen en weer .
een inwoner (28-10-2019 om 22:32)
Als we onze Hulpverleners niet hadden . Mevr is weer fantastich geholpen .Chapeau. bedankt .
Cookie-instellingen beheren