Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Automobilist onder invloed drugs in Goes

Toegevoegd: 29-10-2019, 09.17 uur
Automobilist onder invloed drugs in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Op het Klein Frankrijk in Goes is maandagavond een automobilist betrapt op het rijden onder invloed van drugs.


De speekseltest gaf aan dat hij positief was op het gebruik van THC. De 24-jarige Terneuzenaar werd rond 22.45 uur aan de kant gezet voor een controle. Een speekseltest scoorde positief op de aanwezigheid van THC. Daarom werd de automobilist meegenomen naar het politiebureau.

Op het bureau heeft een arts bloed afgenomen zodat bepaald kan worden hoeveel de man precies had gebruikt. Aan de hand van de uitslag zal de strafmaat worden bepaald. De bestuurder kreeg voor nu een algeheel rijverbod van 24 uur opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ jan (29-10-2019 om 22:25)
Zeker waar, maar men moet niet vergeten dat blowers juist voorzichtiger zijn, coke,drank , pillen... al die rommel maakt mensen overmoedig. En na een uur of 2 is een ieder weer in staat om deel te nemen aan t verkeer.
Jan de filatroop (29-10-2019 om 19:54)
@barry.beter is dat men geen van beide cosumeert en achter het stuur kruipt!!als automobilist kan je bv voetgangers,of fietsers die kwetsbaar zijn in het verkeer levenslange schade/letsel toebrengen..en ook zichzelf natuurlijk.gewoon goed werk van de politie
Barry (29-10-2019 om 13:25)
Alcohol is veel gevaarlijker en die mensen krijgen vaak een verbod van 1 of 2 uur. THC in je speeksel zegt niks over de mate van invloed. Iets met onbekend en niet weten hoe men dit moet aanpakken! Liever een blower achter t stuur dan een met alcohol!
jan (29-10-2019 om 12:28)
dit weekend werd er iemand voor hetzelfde gepakt. die was dus zijn rijbewijs kwijt. kan iemand even het verschil uitleggen??