Zwartrijder (14) met boksbeugel in trein

Toegevoegd: 29-10-2019, 09.24 uur

Zwartrijder (14) met boksbeugel in trein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een tiener die zonder geldig vervoersbewijs in de trein bleek te zitten, is een boksbeugel aangetroffen. Deze is in beslag genomen.

Medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen (NS) controleerden rond 18.00 uur in Vlissingen een 14-jarige Middelburger. Hij bleek te rijden zonder geldig vervoersbewijs en kon ook geen identiteitsbewijs overleggen. Daarom werd de politie erbij geroepen.

De agenten constateerden dat de knul een boksbeugel bij zich had. Dit is niet toegestaan en daarom in beslag genomen. De jongen kreeg een boete voor het reizen zonder treinkaartje. Met de officier van justitie wordt nog overlegd over het verboden wapenbezit. De ouders van de zwartrijder zijn in kennis gesteld van het voorval.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750