Axelaar op gewelddadige wijze beroofd

Toegevoegd: 30-10-2019, 10.02 uur

Axelaar op gewelddadige wijze beroofd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Een 21-jarige man in Axel is dinsdagavond in zijn woonplaats op gewelddadige wijze beroofd. Hij werd ook bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Het slachtoffer liep tussen 22.30 en 23.30 uur door de Oosterstraat. De man werd daar in een personenauto getrokken en mishandeld. De auto, met twee mannen erin, reed vervolgens weg naar de parkeerplaats aan de Zuivelstraat in Axel. Ook hier werd het slachtoffer mishandeld en bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

In de Zuivelstraat kon de man uit de auto ontsnappen en wegkomen van zijn belagers. Hij is naar zijn woning gelopen en heeft de politie in kennis gesteld. Agenten hebben vervolgens aangifte opgenomen. Van de man zijn verschillende goederen gestolen waaronder een horloge en zijn portemonnee.

De politie heeft nog uitgekeken naar de auto, maar deze is niet meer aangetroffen. Vandaag vindt een buurtonderzoek plaats.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
miranda (2-11-2019 om 14:26)
nou nou, die belgische "criminelen" lopen er anders altijd wel goed gekleed bij hoor....mmmmm geef mij maar een belgje :) hihi
Joost (2-11-2019 om 13:36)
Het stikt van de criminele Belgen in Axel sinds enkele jaren. Is schering en inslag geworden in ons mooie dorp. Steeds hetzelfde verhaal, na gevangenisstraf ook ettelijke jaren hun burgerrechten kwijt in België en trekken ze naar Nederland.
wdfaasse (31-10-2019 om 06:51)
Het zal je maar gebeuren als je op straat in een auto word gesleurd en gevolg van je goeder word bestolen,zouden dat nu echt vreemde jongens geweest zijn?
john (30-10-2019 om 11:34)
Drugsruzie ???