Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto-inbreker op heterdaad betrapt Scherpenisse

Toegevoegd: 30-10-2019, 12.50 uur
Auto-inbreker op heterdaad betrapt Scherpenisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SCHERPENISSE - De eigenaar van een bedrijfsbusje met daarin allerlei gereedschappen heeft er vannacht voor gezorgd dat de dief van die gereedschappen door de politie kon worden aangehouden.

Rond 02.30 uur zag de eigenaar van de bus dat er aan de Poortvlietsedijk in Scherpenisse iemand in zijn bedrijfsbus aan het rommelen was. Hij is er naartoe gegaan en zag daarna een auto wegrijden. De man aarzelde geen moment en is achter de auto aangereden. Intussen belde hij de politiemeldkamer die hem doorverbond naar een politie-eenheid die op straat surveilleerde. Het slachtoffer gaf in het telefoongesprek steeds de locatie van het wegrijdende voertuig door.

Agenten hebben de auto uiteindelijk kunnen laten stoppen op de Eendrachtweg in Tholen. De bestuurder, een 26-jarige man uit Den Haag, is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt de aangehouden verdachte vandaag gehoord. De aangetroffen spullen die van het slachtoffer waren heeft hij weer terug. In de auto waar de verdachte in reed werden nog meer gereedschappen aangetroffen. Daarvan wordt onderzocht of ze van diefstal afkomstig zijn.

Alle goederen, inclusief de auto, zijn door de politie in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wdfaasse (31-10-2019 om 06:46)
Wat is dat toch voor een volk die uit den Haag komt en het eiland Tholen de auto,s inboedel steelt,gelukkig is hij achterhaald door politie