Weerbericht:
Weinig bewolking. Donderdag bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrachtauto rijdt brandstoftank lek Goes

Toegevoegd: 30-10-2019, 14.47 uur
Door: Tim Koster & Roland de Jong

GOES - Een vrachtwagenchauffeur heeft woensdag aan het begin van de middag zijn brandstoftank lekgereden op bedrijventerrein De Poel in Goes.

De Duitse vrachtwagen reed rond 13.00 uur over de Scottweg. Hierbij werd vlakbij de Scania-garage door onbekende oorzaak een betonblok geraakt wat een lekkage aan de brandstoftank veroorzaakte. De brandweer van Goes werd zonder spoed ter plekke gestuurd om hulp te verlenen. Zij hebben met spanbanden de brandstoftank vastgezet en geprobeerd het lek te dichten.

Een particulier bedrijf is ter plaatse gekomen met absorptiekorrels. Ook is een monteur van een garagebedrijf gespecialiseerd in bedrijfs- en vrachtwagens aanwezig geweest om te kijken of de tank ter plaatse gerepareerd kon worden. Dit bleek niet het geval waarna de vrachtwagen door het garagebedrijf is opgehaald.

De Scottweg was ten tijde van het incident gedeeltelijk afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750