Weerbericht:
Meest droog en bewolkt. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zesde verdachte gearresteerd voor overval Hrieps

Toegevoegd: 30-10-2019, 17.17 uur
Onderzoek bij de woning waar de overval plaatsvond.
Onderzoek bij de woning waar de overval plaatsvond.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft woensdag een zesde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overval waarbij in mei de opbrengst van muziekfestival Hrieps werd buitgemaakt.


De nieuwe verdachte is rond 11.00 uur op straat aangeghouden. Waar dat gebeurde is niet bekend gemaakt. De identiteit van de verdachte is evenmin naar buiten gebracht. Wel is duidelijk dat het gaat om een man. Volgens de politie worden deze details vanwege het onderzoeksbelang later pas bekend gemaakt.

Na de aanhouding is de verdachte overgebracht naar een politiecellencomplex. Er wordt nu onderzoek gedaan naar het precieze aandeel van de man bij de overval. In de woning van de man is onder leiding van een rechter-commissaris huiszoeking gedaan. “Politie en justitie zochten bewijzen voor het onderzoek”, aldus de politie.

Of er bij de doorzoeking ook daadwerkelijk bewijsmateriaal is gevonden, is niet bekend gemaakt. “De man heeft zogenaamde beperkende maatregelen opgelegd gekregen. Daarom kan op dit moment niet meer over de doorzoekingen en het onderzoek gedeeld worden”, zo legt de politie uit. Meer aanhoudingen worden nog altijd niet uitgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (31-10-2019 om 16:20)
Japie12, je durft nog al wat te zeggen. Politie doet overal zijn best voor, óók voor deze zaak! Wat meer waardering zou hier op zijn plek zijn!
Japie 12 (31-10-2019 om 11:10)
Stel als dit waar is waar is dat geld dan? Denk je die overvallers het erg vinden 6 maanden celstraf voor meer dan 100.000 of hoeveel was het ? Paar maanden vakantie met behoud van uitkering en ze kunnen dat geld gaan halen ( buitenland? ) of opmaken.. Nee hoor deze mensen zullen er nooit van terugdeinzen om overvallen te plegen.. Als je rode diesel gebruikt als bedrijf krijg je een nog zwaardere straf dan een overval.. Deze mensen lopen na de kerst weer allemaal vrij rond.... En deed de Politie maar zoveel moeite voor drugs of misbruik zaken.. Lijkt wel of dit feestje super belangrijk is ?! Het blijft eigen schuld van de organisatie dat ze zonder bewaking gewoon al dat geld mee naar huis namen, ik had er niks aan gedaan als ik Politie was
wdfaasse (30-10-2019 om 18:35)
Het kan best even duren maar je word toch gepakt zo je hier weer ziet.
Goesenaar (30-10-2019 om 17:26)
Zou me niks verbazen als er helemaal niemand is opgepakt en ze gewoon wachten tot mogelijke verdachten met elkaar gaan bellen of Appen over deze ‘aanhouding’. Een welbekende tactiek die ze ook met Opsporing Verzocht gebruiken.
Cookie-instellingen beheren