www.hvzeeland.nl

Zesde verdachte gearresteerd voor overval Hrieps

Toegevoegd: 30-10-2019, 17.17 uur

Zesde verdachte gearresteerd voor overval Hrieps
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft woensdag een zesde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overval waarbij in mei de opbrengst van muziekfestival Hrieps werd buitgemaakt.

De nieuwe verdachte is rond 11.00 uur op straat aangeghouden. Waar dat gebeurde is niet bekend gemaakt. De identiteit van de verdachte is evenmin naar buiten gebracht. Wel is duidelijk dat het gaat om een man. Volgens de politie worden deze details vanwege het onderzoeksbelang later pas bekend gemaakt.

Na de aanhouding is de verdachte overgebracht naar een politiecellencomplex. Er wordt nu onderzoek gedaan naar het precieze aandeel van de man bij de overval. In de woning van de man is onder leiding van een rechter-commissaris huiszoeking gedaan. “Politie en justitie zochten bewijzen voor het onderzoek”, aldus de politie.

Of er bij de doorzoeking ook daadwerkelijk bewijsmateriaal is gevonden, is niet bekend gemaakt. “De man heeft zogenaamde beperkende maatregelen opgelegd gekregen. Daarom kan op dit moment niet meer over de doorzoekingen en het onderzoek gedeeld worden”, zo legt de politie uit. Meer aanhoudingen worden nog altijd niet uitgesloten.