Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte gewapende beroving Axel opgepakt

Toegevoegd: 31-10-2019, 11.22 uur
Verdachte gewapende beroving Axel opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie heeft woensdagavond op de A58 bij Kruiningen een man aangehouden die wordt verdacht van de gewelddadige beroving dinsdagavond in Axel.


Een 21-jarige man uit Axel werd dinsdagavond in de Oosterstraat in zijn woonplaats in een personenauto getrokken en mishandeld. De auto reed vervolgens naar de Zuivelstraat. In de tussentijd werd de man opnieuw mishandeld. Ook werd hij bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Woensdagavond controleerde de politie rond 23.45 uur op de snelweg bij Kruiningen richting Bergen op Zoom een auto en diens inzittende. De agenten vermoedden dat de auto betrokken was bij de beroving in Axel en de 21-jarige bestuurder uit Rotterdam werd daarom aangehouden.

De Rotterdammer is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. De auto werd in beslag genomen en voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sleepwet (1-11-2019 om 16:09)
Dat is nou het resultaat van 24/7 tapsurveillance op alle burgers. In dit soort gevallen zult u er geen moeite mee hebben maar dit gebeurt net iets te vaak sinds de invoering van de sleepwet. Busjes waar niks mis mee is die bij daglicht rijden zonder overtredingen waar een agent besluit te controleren en warempel, vindt hij zomaar 200 kilo coke. Gister kwamen ze voor de criminelen, ik gaf er niks om, want ik was geen crimineel.
john (31-10-2019 om 14:50)
Dat is ook toevallig dat de daders bij een politie controle werden opgepakt ,ik ben al meer dan 20 jaar niet aangehouden ,of waren het misschien bekenden van het slachtoffer