Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw gewond bij ongeluk Langeweg Axel

Toegevoegd: 31-10-2019, 12.36 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij de Langeweg (N258) bij Axel is donderdagochtend een vrouw gewond geraakt toen ze met haar auto van de weg raakte en in een droge sloot belandde.


De melding van het eenzijdige ongeluk kwam rond 11.25 uur binnen. Vrijwel direct werden zowel de politie als de ambulancedienst opgeroepen. Al snel werd ook de brandweer met spoed naar de N258 gedirigeerd. Het slachtoffer bleek niet bekneld te zitten maar de brandweer verleende wel assistentie. De automobilste is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto uit de sloot gehaald en afgevoerd. Rond 12.25 uur was de weg weer vrij. In de tussentijd was de Langeweg af en toe korte tijd dicht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren