Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig. Steeds warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen (14) betrapt met vuurwerkhandeltje

Toegevoegd: 31-10-2019, 19.43 uur
Het vuurwerk dat bij de jongen thuis lag, is door de politie in beslag genomen.
Het vuurwerk dat bij de jongen thuis lag, is door de politie in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Een 14-jarige scholier is deze week op zijn school in Krabbendijke betrapt op het runnen van een vuurwerkhandeltje. Dat meldt de politie.

De jongen, afkomstig uit de gemeente Veere, werd volgens de politie door medewerkers van de school betrapt toen hij zogeheten nitraten aan het verkopen was. Bij de jongen thuis lagen 200 stuks vuurwerk. Het vuurwerk is in beslag genomen.

De politie heeft de jongen donderdag gehoord. In overleg met de officier van justitie is hij doorverwezen naar HALT. De politie onderzoekt nog wie de leverancier van het vuurwerk was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-11-2019 om 12:14)
Tja vader en moeder wisten van niets natuurlijk dan weet je wel dat hen zoon ook zijn eigen broek omhoog moet houden ,krijgt 50 euro op vrijdag avond en wil het hele weekend niets horen van hem beide ouders werken en hebben hebben het te druk met hen eigen sociale leven ,dus krijgen hen kinderen geen normen en waarden meer mee ,dus ouders ook maar één taakstraf dan zullen de volgende keer hen ook wel eens vragen stellen wat hij zoal uitspookt en hoe hij aan het geld komt Kom op 14 jaar wat doet hij als hij 16 jaar is ?
Clara (1-11-2019 om 08:40)
Is nog goed afgelopen, je moet er niet aan denken als je als ouders hoort dat je zoon 200 van deze knallers bij wijze van spreken onder zijn bed verstopt, als het dan misgaat dan ligt zoonlief in het ziekenhuis, kun je beter maar een taakstraf hebben, laat hem de oudjes maar eens helpen in Veere bijvoorbeeld.