Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Omgekomen fietser Middelburger (74)

Toegevoegd: 01-11-2019, 09.10 uur
De toedracht van het ongeluk wordt nog onderzocht.
De toedracht van het ongeluk wordt nog onderzocht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De fietser die donderdagmiddag om het leven kwam bij een ongeluk in Middelburg is een 74-jarige man uit die plaats. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het slachtoffer kwam rond 14.25 uur op de Poelendaelesingel onder een betonwagen terecht. Dat gebeurde bij de kruising met de Nieuwe Vlissingseweg, de Poelendaeleweg en de Vlissingse-singel. De hulpdiensten werden met spoed opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke.

De vrachtwagenchauffeur en enkele getuigen hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd. Aan hen is slachtofferhulp aangeboden. De familie van de omgekomen man wordt bijgestaan door een familierechercheur van de politie.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog altijd onderzocht. Ter plekke is door de afdeling Verkeers-ongevallen Analyse (VOA) van de politie uitgebreid onderzoek gedaan en ook is de positie van de vrachtwagen en de fietster gereconstrueerd. Alle onderzoeksgegevens worden op dit moment verwerkt en naast de afgegeven verklaringen gelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oscar (1-11-2019 om 10:30)
Verschrikkelijk! Waar ik me behoorlijk kwaad over maak is dat getuigen foto’s en filmpjes hebben gemaakt en dit verspreiden. Zo zag ik dus op de telefoon van mijn zoon dat hij een filmpje ontving waarbij het slachtoffer op de grond ligt en je duidelijk zijn verwondingen ziet. Ik vind het behoorlijk schokkend dat dit zo gebeurt. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
kees (1-11-2019 om 10:11)
Het verbaasde me al dat de fiets onbeschadigd was. Het slachtoffer is dus waarschijnlijk geschrokken van de vrachtwagen, gevallen en onder de vrachtwagen gekomen. Sterkte aan de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren