Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Agent uitgescholden bij fataal verkeersongeval

Toegevoegd: 01-11-2019, 14.05 uur
De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezet vanwege onderzoek.
De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezet vanwege onderzoek.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten die gisteren aan het werk waren op de plaats van het fatele verkeersongeval in Middelburg zijn daar uitgescholden. Dat schrijft de politie op Facebook.


Volgens de politie konden diverse personen geen begrip opbrengen voor de aangebrachte wegafzetting. Ter plekke waren afzetlinten aangebracht. "Dat doen we om een veilige werkruimte te maken en zodat er voor het slachtoffer en zijn nabestaanden en alle betrokkenen een gedegen onderzoek gedaan kan worden", zo legt de politie uit.

Bij het afzetten van de kruising werd afzetlint gebruikt. "Zo’n lint betekent in feite dat je daar niet langs of onderdoor moet lopen. Het heet tenslotte afzet-lint. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat niet iedereen dit respect of geduld op kan brengen.‚Äč Ook gisteren was dit het geval. Een aantal mensen vond het nodig om het lint te negeren en er onderdoor te gaan", aldus de politie.

Eén van de personen ging zelfs zo ver dat hij de agenten uitschold voor mongool. "Misschien heeft die ene meneer wel koude aardappels gehad, maar wij zijn ‘blij’ dat we uiteindelijk het onderzoek mochten afsluiten", zo besluit de politie haar Facebookpost.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (2-11-2019 om 12:26)
@Niemand, heb je dat zelf gezien of van horen zeggen, want dit is wel een beschuldiging naar die agenten.
Niemand (1-11-2019 om 21:40)
Valt niet goed te praten. Net als dat de agenten zelf gewoon hartelijk met elkaar aan het lachen/geinen waren terwijl er net iemand was omgekomen.. Vind ik ook niet echt respectvol.
zeeuw (1-11-2019 om 19:55)
en zo zakt nederland verder de strond in met die aso figuren dat moet dan der jong op voeden nederland is gewoon verloederd
Kobelco (1-11-2019 om 18:42)
Zulke mensen moeten een straf krijgen.. wat een onbeschoft.
Mijn mening (1-11-2019 om 17:38)
Direct een week op water en brood zetten zulke achterlijke lui.
Kathy (1-11-2019 om 16:34)
Van de politiek kan en mag en alles. Ze zijn doodsbang voor " betutteling". Niets wat de mensen willen en mogen is te gek. Resultaat: IK is koning. IK doe wat IK wil, aso of niet. IKKE IKKE en de rest kan stikke.....
Cookie-instellingen beheren