Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 109 km

Agent uitgescholden bij fataal verkeersongeval

Toegevoegd: 01-11-2019, 14.05 uur
De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezet vanwege onderzoek.
De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezet vanwege onderzoek.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten die gisteren aan het werk waren op de plaats van het fatele verkeersongeval in Middelburg zijn daar uitgescholden. Dat schrijft de politie op Facebook.


Volgens de politie konden diverse personen geen begrip opbrengen voor de aangebrachte wegafzetting. Ter plekke waren afzetlinten aangebracht. "Dat doen we om een veilige werkruimte te maken en zodat er voor het slachtoffer en zijn nabestaanden en alle betrokkenen een gedegen onderzoek gedaan kan worden", zo legt de politie uit.

Bij het afzetten van de kruising werd afzetlint gebruikt. "Zo’n lint betekent in feite dat je daar niet langs of onderdoor moet lopen. Het heet tenslotte afzet-lint. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat niet iedereen dit respect of geduld op kan brengen.​ Ook gisteren was dit het geval. Een aantal mensen vond het nodig om het lint te negeren en er onderdoor te gaan", aldus de politie.

Eén van de personen ging zelfs zo ver dat hij de agenten uitschold voor mongool. "Misschien heeft die ene meneer wel koude aardappels gehad, maar wij zijn ‘blij’ dat we uiteindelijk het onderzoek mochten afsluiten", zo besluit de politie haar Facebookpost.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Que pro Quo ? (1-11-2019 om 16:21)
Tja, en als de VVD de politie niet om zeep had bezuinigd waren er ook agenten geweest om het verkeer te regelen en die aso's gelijk te bekeuren op desnoods op te pakken. Maar helaas, de plintenklotsers zijn multimijardairs aan het worden en dat kan alleen als de hele maatschappij wordt afgebroken en verpatst als slaven voor de VOC regentengraaicultuur. vanzelfsprekend zijn de overtreders in deze ook van extremistische politieke gedachten want voor hen geld de wet niet. maar ze zullen alle belastingsregeltjes in hun eigen voordeel wel kennen denk ik. het soort asociaal gestoord volk dat beter monddood gemaakt moet worden en tewerk gesteld in een werkkamp, met bed(houten plank), bad(de brandslang) en droog brood.(te oud voor de voederbank)
Jordi (1-11-2019 om 15:51)
Men denkt te vaak aan zichzelf tegenwoordig. Zelf was ik ook dichtbij de situatie met mijn auto maar niet bewust. Bij de overgang tegenover Delta kon je namelijk gewoon richting de Nieuwe Vlissingseweg rijden. Agent zei tegen ons, vrij geïrriteerd (begrijpelijk), dat we een politieagent tegengekomen moesten hebben. Was dus niet het geval. De afzetting was er daar dus niet..
Goesenaar (1-11-2019 om 15:36)
Goed dat de politie erbij is. Schandalig diegene die tegen de politie roept. Diep, diep respectloos.
Japie 12 (1-11-2019 om 15:35)
Kijk aangezien Politie daar niks tegen doet word het alleen maar erger.. We kennen allemaal dat type jongeren wel die graag uitdagen tot over de grenzen en Politie geeft ze ook die gelegenheid.. In Frankrijk of Spanje of Marokko hoef je zoiets niet te flikken tegen een agent maar hier in Nederland mag dat, er gebeurt ook niks en straffen komen er niet dus het word steeds erger en steeds grover gedrag... Als mensen geen grenzen ervaren gaat men door dat is Sociaal Pedagogisch onderzocht !
willem schot (1-11-2019 om 15:29)
waarom wordt dat hufterig gedrag niet bestraft met een boete van minimaal 250 euro? laat agenten en hulpverleners hun werk doen en respecteer afzettingen. het wordt met de dag gekker in dit land..
Frans Rietmeijer (1-11-2019 om 15:29)
De mensen die de afzetting genegeerd hebben, zij die gescholden hebben en zij die foto's gemaakt hebben verdienen een fikse boete. Zolang wij dit gedrag tolereren en niet, met een zeer eenvoudige procedure afstraffen, (de agenten zijn vaak langer bezig met het afhandelen van het proces-verbaal dan met het feit op zich) zal dit onuitstaanbare gedrag alleen maar toenemen.
Cookie-instellingen beheren