Weerbericht:
Bewolkt en regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Agent uitgescholden bij fataal verkeersongeval

Toegevoegd: 01-11-2019, 14.05 uur
De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezet vanwege onderzoek.
De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezet vanwege onderzoek.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten die gisteren aan het werk waren op de plaats van het fatele verkeersongeval in Middelburg zijn daar uitgescholden. Dat schrijft de politie op Facebook.


Volgens de politie konden diverse personen geen begrip opbrengen voor de aangebrachte wegafzetting. Ter plekke waren afzetlinten aangebracht. "Dat doen we om een veilige werkruimte te maken en zodat er voor het slachtoffer en zijn nabestaanden en alle betrokkenen een gedegen onderzoek gedaan kan worden", zo legt de politie uit.

Bij het afzetten van de kruising werd afzetlint gebruikt. "Zo’n lint betekent in feite dat je daar niet langs of onderdoor moet lopen. Het heet tenslotte afzet-lint. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat niet iedereen dit respect of geduld op kan brengen.​ Ook gisteren was dit het geval. Een aantal mensen vond het nodig om het lint te negeren en er onderdoor te gaan", aldus de politie.

Eén van de personen ging zelfs zo ver dat hij de agenten uitschold voor mongool. "Misschien heeft die ene meneer wel koude aardappels gehad, maar wij zijn ‘blij’ dat we uiteindelijk het onderzoek mochten afsluiten", zo besluit de politie haar Facebookpost.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
merien (1-11-2019 om 15:16)
aso figuren heb je overal de politie moet die asos gewoon zeer hoge boetes geven of vastzetten
Verontwaardigd (1-11-2019 om 15:07)
Verbijsterd door bovenstaand bericht. Dat sommige mensen niet het fatsoen kunnen op brengen om hulpverleners hun werk te laten doen. Ik hoop dat deze scheldende persoon een proces-verbaal heeft gekregen voor belediging en voor het negeren van aanwijzing (afzetlint) politie € 110,= + € 9,= Admin kosten. Onder het mom van wie aandacht vraagt die krijgt aandacht.
Cookie-instellingen beheren