Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Agent uitgescholden bij fataal verkeersongeval

Toegevoegd: 01-11-2019, 14.05 uur
De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezet vanwege onderzoek.
De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezet vanwege onderzoek.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten die gisteren aan het werk waren op de plaats van het fatele verkeersongeval in Middelburg zijn daar uitgescholden. Dat schrijft de politie op Facebook.


Volgens de politie konden diverse personen geen begrip opbrengen voor de aangebrachte wegafzetting. Ter plekke waren afzetlinten aangebracht. "Dat doen we om een veilige werkruimte te maken en zodat er voor het slachtoffer en zijn nabestaanden en alle betrokkenen een gedegen onderzoek gedaan kan worden", zo legt de politie uit.

Bij het afzetten van de kruising werd afzetlint gebruikt. "Zo’n lint betekent in feite dat je daar niet langs of onderdoor moet lopen. Het heet tenslotte afzet-lint. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat niet iedereen dit respect of geduld op kan brengen.​ Ook gisteren was dit het geval. Een aantal mensen vond het nodig om het lint te negeren en er onderdoor te gaan", aldus de politie.

Eén van de personen ging zelfs zo ver dat hij de agenten uitschold voor mongool. "Misschien heeft die ene meneer wel koude aardappels gehad, maar wij zijn ‘blij’ dat we uiteindelijk het onderzoek mochten afsluiten", zo besluit de politie haar Facebookpost.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (6-11-2019 om 19:01)
Anoniem .ik ben het wel met jou eens ,maar dit mag de politie niet meer en zware straffen dat is wel mogelijk ,dan maar een wets wijziging .en wanneer je deze rad draaiers een paar weken vast zet dan heeft dat best wel impact hoor
Anoniem (6-11-2019 om 02:55)
@bram goeree: ."dit los je niet op met opvoeden maar met zware straffen" Helaas maakt dat ook geen indruk op dat soort volk. De politie zou, net als vroeger de veldwachter deed, veel vaker en sneller met de knuppel erover moeten mogen. Niet luisteren? Waarschuwen. Nog niet luisteren of een grote mond? Tijd voor klappen! Bij buitenlandse politie hoef je echt geen grote mond op te zetten. Zou hier ook niet moeten
Que pro Quo (4-11-2019 om 17:57)
@ Tim Fakkeldij, neen, ik bedoelde dat dat dezelfde soort is
bram goeree (3-11-2019 om 13:30)
aan alle reacties hier is duidelijk te merken en terecht dat de '' gewone'' Nedelander dit gedrag meer dan zat is en de hulpverleners ook .maar dan moet de politiek en rechtelijke macht wel zorgen dat zulke aso's een veel zwaardere straf krijgen dan nu gebeurd.zijn ze nog wat jong dan komen ze eraf met een Halt strafje en oudere met een kleine bekeuring wat ook geen indruk maakt .zolang dit niet veranderd komen er steeds meer aso's en worden ze steeds jonger.kijk maar naar berovingen ,mishandelingen enz .tegenwoordig is de leeftijd van 15-16 jaar meer normaal dan uitzondering .dit los je niet op met opvoeden maar met zware straffen
Moeder (3-11-2019 om 11:45)
Je hebt mensen én potloden, tegenwoordig méér potloden dan mensen...
Tim Fakkeldij (2-11-2019 om 13:10)
Que pro [email protected] Dus als ik U goed begrijp is het asociale gedrag van deze mensen de schuld van de VVD, niet dus een gevolg van een waardeloze opvoeding of een aangeboren egoïsme?
Cookie-instellingen beheren