Opdringerige pannenkoekenverkopers Terneuzen

Toegevoegd: 01-11-2019, 16.13 uur - Update: 01-11-2019, 16.18 uur

Opdringerige pannenkoekenverkopers Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Vanuit Terneuzen is donderdag melding gemaakt over twee mannen die op een opdringerige manier pannenkoeken probeerden te verkopen.

De gemeente Terneuzen meldt op Facebook dat twee mannen huis-aan-huis probeerden pannenkoeken te slijten. "Zij belden tussen 17.00 en 21.00 uur aan bij woningen in diverse wijken in Terneuzen", aldus de gemeente. Vrijdagmiddag zouden de verkopers langs de deur zijn gegaan in Hoek, zo is op te maken uit reacties op de Facebookpagina van de gemeente.

De politie kreeg volgens de gemeente verschillende meldingen over de opdringerige verkopers. De gemeente raadt mensen waarbij de verkopers aanbellen en opdringerig gedrag vertonen aan om de politie te bellen via 0900-8844.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (1-11-2019 om 16:23)
Mag ik het ook zelf oplossen?