Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee personen te water jachthaven Breskens

Toegevoegd: 01-11-2019, 21.28 uur - Update: 01-11-2019, 22.57 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - In de jachthaven bij de Oosthavendam in Breskens zijn vrijdagavond rond 20.50 uur twee personen te water geraakt. Ze raakten allebei onderkoeld.

Eén van de personen kon in eerste instantie niet uit het water komen. Omstanders schoten echter te hulp. Na de melding werden meerdere ambulanceteams, brandweerploegen en een traumahelikopter opgeroepen. Ook de KNRM van Breskens werd gealarmeerd. Net voor aankomst van de brandweer waren beide drenkelingen uit het water.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland zijn de twee door de ambulancedienst behandeld vanwege onderkoelingsverschijnselen. Volgens de politie zijn de twee ter plaatse behandeld en hoefden ze niet mee naar het ziekenhuis. Hoe de twee precies in het water zijn beland, is niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (1-11-2019 om 22:17)
Gewoon duikteam Goes naar Breskens sturen pff. Wat is de meerwaarde gezien de afstand. Past perfect in de categorie geld over de balk gooien. Wel knap dat je de brandweer 4 minuten voorsprong geeft op de KNRM als meldkamer. En dat is niet de eerste keer!