Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Verwarde vrouw binnen half uur opgespoord

Toegevoegd: 01-11-2019, 22.42 uur
Verwarde vrouw binnen half uur opgespoord
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Een verwarde vrouw waarnaar werd gezocht in de omgeving van Kloetinge is vrijdagavond dankzij Burgernet binnen een half uur opgespoord.


De politie verspreidde rond 22.10 uur een opgeroep om uit te kijken naar de 30-jarige vrouw, die zonder jas was vertrokken. De politie riep mensen die de vrouw zagen om te bellen met 112.

De oproep had succes want de politie meldde rond 22.40 uur dat informatie van Burgernetdeelnemers had geleid tot het in goede gezondheid aantreffen van de vrouw.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (2-11-2019 om 15:11)
Als ik het bericht moet geloven was de vrouw als in de war bestempeld omdat ze naar buiten was gegaan zonder jas, dat lijkt me niet helemaal de bedoeling? Binnen een half uur 'opgespoord'. Je zal maar even ' s avonds een peuk voor je deur roken en besluiten een blokje om te doen..
exportzeeuw (2-11-2019 om 08:11)
"verwarde" vrouw in "goede gezondheid" weer aangetroffen? mentale gezondheid telt ook mee als gezondheid,helaas zien niet veel mensen dat.