Dertien bekeuringen bij controles Goes

Toegevoegd: 02-11-2019, 10.24 uur - Update: 02-11-2019, 23.15 uur

Dertien bekeuringen bij controles Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In de gemeente Goes heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag verschillende bekeuringen uitgedeeld tijdens mobiele controles.

De politie controleerde onder meer op de Patijnweg, de Middelburgsestraat en op de beide rijbanen van de A58. In totaal werden dertien boetes uitgeschreven. De politie bekeurde onder meer voor (blauwe) verlichting, het niet dragen van de gordel, te gladde banden en een verlopen APK. Ook werd beboet op basis van de wet ID.

Twee personen werden gepakt voor het rijden onder invloed van alcohol. Zij bliezen waardes van 380 en 875 Ug/l. Van de laatste persoon werd het rijbewijs ingenomen. Drie personen moesten met de politie mee naar het bureau vanwege het vermoeden van het rijden onder invloed van verdovende middelen. Van hen is bloed afgenomen door een GGD-arts. Over enkele weken volgt de uitslag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (6-11-2019 om 02:26)
Ongeacht of de mensen een legitieme reden hebben om te gebruiken of niet; het mag niet. Wat wel een probleem is is dat de politie continu in steegjes bij- en zijstraten voor de coffeeshop staat te controleren om mensen die daar langs rijden te onderwerpen aan blaas- en speekseltesten terwijl de gemeente er werkelijk alles aan doet om de verkoop van deze verdovende middelen te stimuleren. Wat een parkeergelegenheid zeg. En twee locaties binnen nog geen 500 meter. Als klant ben je beter af op een priveadres waar er geen camera op de deur gericht is. Zo nu en dan wat ongevraagde heroine over je wiet door een straatdealer gaat minder nadelig voor je uitpakken dan na elk bezoekje aan de coffeeshop compleet doorgelicht worden door de politie.
Geheim (5-11-2019 om 14:04)
Goed bezig! Pak de drinkers lekker op! Maar joh dat je mensen door een GGD arts moet laten nakijken omdat één van hun een piepklein zakje met wiet mee heeft, geen heldendaad maar een verzuring van iemands leven en vastigheid. Ken zat mensen die het al tientallen jaren gebruiken om ADHD te onderdrukken of olie slikken omdat ze kanker hebben. Blijft een omgekeerde wereld, het verkopen ziet de gemeente liefst met 10000% groeien maar de echte gebruikers (de mensen die het dagelijks gebruiken, niet zomaar eens in de tijd) zijn de klos zodat ze met hun goeie gedrag een keer worden gecontroleerd. #nietsomtrotsoptezijn